معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با حجتالاسلام صفدر پناهی رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه دیدار کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با حجتالاسلام صفدر پناهی رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاون غذا و دارو، دکتر امام بخش قائدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته جهانی غذا با حجتالاسلام صفدر پناهی رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان دیدار و اظهار کرد: آگاهی مردم در زمینه تغذیه سالم باعث کاهش مرگ و میر میشود.
وی با بیان اینکه بیشترین مرگ و میرها ناشی از مصرف بی رویه چربی، شکر و نمک است، افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد بیمارهای قلبی و عروقی افزایش یافته که این بیمارها ناشی از مصرف بی رویه چربی، شکر و نمک است.
دکتر قائدی بیان کرد: دومین علت مرگ و میر در استان کهگیلویه و بویراحمد سرطان است که سرطان نیز از تغذیه نامناسب به وجود می آید. لذا اگاهی مردم در زمینه مصرف درست و دقیق غذا مرگ و میرها را کاهش می دهد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طلاب و روحانیون از توانایی بالایی در خطابه و سخنرانی و همچنین مردم به آنها بیش از هر گروه دیگری اعتماد دارند، افزود: تهیه و پخت غذای سالم و خوردن آن سبک زندگی اسلامی می باشد و بدون شک روحانیون و ائمه جمعه می توانند در راستای ترویج فرهنگ غذای سالم نقش مهمی ایفا کنند.
قائدی تصریح کرد: محل برگزاری نماز جمعه و ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت مناسبی است که بتوانیم مردم را بیش از پیش با فرهنگ تغذیه سالم آشنا کنیم.
وی کم تحرکی را از عوامل بیمارهای مختلف دانست و اذعان کرد: گاهی افرادی هستند که از پرخوری دچار چربی زیاد میشوند که در نهایت منجر به مرگ وی میشود و بعضی هم از نداری و ضعف جسمی میمیرد. پس چقدر خوب است که تعادل در جامعه به وجود بیاورم و هزینه های پرخوریهایمان را در اختیار افراد ندار قرار بدهیم که این خود برگرفته از دین ما است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: تغذیه سالم و حلال انسان ها را سالم تر نگه می دارد.1

